2013. július 24., szerda

Ötletes poharak


Szerencsére körbevesznek jó barátok, akik ugyanolyan kreatívak, mint én. Nem csak saját dolgokat szeretnék itt közzétenni a blogon, hanem kedves barátaim/barátnőim munkáit is. És persze sok ötletet internetről is gyűjtögettem az évek során.

Néha szervezünk csajos bulikat, ez alkalommal nálunk tartottuk meg. Nem volt semmilyen esemény (szülinap, névnap), csak olyan időpontot kerestünk, ami mindenkinek megfelelő. Ilyenkor közösen megbeszéljük ki mit szeret, milyen ételeket készítsünk, mit igyunk. Összeírtuk a hozzávalókat és egyik barátnőmmel bevásároltunk, de ezek mellett mindenki hozott magával, amit esetleg gondolt: zöldséget a kertjéből :), gyümölcsöt, lekvárt, vagy esetleg egy üveg finom vörösbort. :) Szóval még aki tudott hozzájárult ezzel azzal.

Mivel nem akartuk, hogy a buli csak a sütéssel/főzéssel/mosogatással teljen, így egyszerű menüt találtunk ki és egyébként is délutáni órákban kezdődött a party.  Hotdog-ot készítettünk és gofrit sütöttünk. Nem egyszerre érkeztek a csajok, de mindenkinek megvolt a feladata.

Évi barátnőm erre a  házibulira készülve készített egyedi poharakat mindenkinek.


Együtt kezdtünk el készülődni, kicsit vidámmá varázsoltuk a nappalit, feldíszítettük, megterítettünk középre egy asztalt, körbetettük székekkel.
Nem sokkal később megérkezett Edit, ő volt a dj., a zenefelelős. :D Majd a menü következett egyikünk a hotdog-ot készítette, másikunk a gofrit sütötte, ízesítette, pudingot főzött hozzá.

Ma már kevés lenne ennyi pohár, majd pótolni kell: Márti, Erika, Editek és Évik, Anita, Ági nevűekkel is. :) Ezek a poharak azért is jók, mert legalább mindenki tudja melyikből ivott, nem keverjük össze őket. Persze ez nagyobb társaságban még érdekesebb, praktikusabb megoldás lehet, mert jól is néz ki.