2019. március 26., kedd

Hogyan kérjünk az angyaloktól? (1)


Ezt a gyakorlatot akkor végezd, amikor egyedül vagy, kapcsold ki a telefonod és minden elektronikus zajforrást, amely zavarhat téged. 

Gyújts meg egy szál fehér gyertyát. Helyezkedj el ülve, kényelmesen, a hátad legyen megtámasztva. A gyertyát tedd magad elé, úgy, hogy jól lásd. A végtagjaidat ne keresztezd, a kezeidet helyezd kényelmesen a combodra, majd lazítsd el magad, amennyire csak tudod – engedd, hogy minden feszültség távozzon belőled. Lélegezz egyenletesen, ez segíteni fog az ellazulásban. Most nézd a lángot néhány percig, ne gondolkozz közben semmin, csak figyelj a lángra. Ha eltelt már néhány perc így, mondd ki hangosan vagy magadban:

„Angyalok, Isten fényei! Kérlek, teremtsetek egyensúlyt bennem. Segítsetek a félelemtől megszabadulnom, segítsetek, hogy a félelem helyét átvegye a hit, az öröm és a remény!”
Most hunyd le a szemed. A légzésed továbbra is egyenletes és nyugodt. Nem kell semmit tenned, csak maradj így 8-10 percig, vagy amíg úgy érzed, hogy szükséges. Ne gondolj az időre! Az angyalok dolgozni fognak „rajtad” azalatt, míg lehunyt szemmel pihensz. Amikor kinyitod a szemed, sokkal jobban érzed majd magad. Nyugodt, kipihent és energikus leszel. Végül mondj köszönetet az angyaloknak!
Ezt a gyakorlatot bármikor elvégezheted, amikor úgy érzed, szükséged van rá, akár naponta is.

Forrás: www.nlcafe.hu